Кои сме ние?

СТОКСИ“ ООД е водеща българска фирма в производството на сладкарски диетични продукти. Диетичните изделия са без добавена захар и са предназначени за хора с хранителни режими, за диабетици, както и за хора, които залагат на здравословното хранене и начин на живот. На българския пазар и в страни от Европейския съюз продуктите на фирмата са познати и харесвани близо 20 години.
СТОКСИ“ ООД използва за производството на своите изделия само висококачествени продукти, снабдени със сертификати и всички документи за произход.
Фирмата работи по НАССР – Международната система за контрол и безопасност на храните.
Използваните иновационни технологии дават възможност за поддържане на устойчиво високо качество на продуктите и производствената среда.
Опаковките на продуктите са съобразени с европейските стандарти за безопасност и рециклиране, с което фирма „СТОКСИ“ ООД показва своето отношение и грижа не само към потребителите, но и към околната среда.
В близо 20-те години на своето съществуване фирмата е показала, че може и прави продукти с доказано качество и в количества, които задоволяват нуждите на пазара.
СТОКСИ“ ООД има създадена ефективна дистрибуторска мрежа – за да достигнат вкусните , качествени и здравословни продукти до повече хора, които ги харесват и се нуждаят от тях.
За тези, които сега откриват продуктите на „СТОКСИ“ ООД, ще допълним, че асортиментът е достатъчно богат, за да задоволи вкуса и на най-капризните потребители.
bg_BG
en_GB bg_BG